bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De eerste appartementen zijn verkocht!

17 juli 2020

De makelaars hebben al veel gesprekken gevoerd met enthousiaste optanten. De eerste gelukkige kopers hebben inmiddels een koop- en aannemingsovereenkomst getekend!

Door de maatregelen rondom het coronavirus is alles momenteel even anders dan normaal. Desondanks loopt de verkoop van De Bankier goed door! Veel appartementen zijn inmiddels verkocht of staan onder optie, en de eerste gelukkige kopers hebben een koopovereenkomst getekend.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. 

Heb je belangstelling in wonen in hartje Tilburg? Er zijn nog verschillende typen appartementen beschikbaar. Schrijf je in via de website voor één of meerdere appartementen van je voorkeur, of neem contact op met onze makelaars. Zij vertellen je graag meer over het plan, de appartementen en jouw mogelijkheden! 

Heb je jezelf al ingeschreven voor een appartement dat nog onder optie staat en heb je nog niets gehoord? Je staat nog steeds ingeschreven als reservekandidaat en de makelaar neemt contact met je op als er een optie vrij komt. Je kunt altijd je voorkeuren wijzigen of uitbreiden. Dit doe je via het inschrijfformulier in je account. Lukt dit niet? Neem dan contact op met onze makelaars. 

Contactgegevens makelaar

Hart van Brabant Makelaars: 013 - 583 50 00

Van de Water Makelaardij: 013 - 5 952 952