bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De Bankier in verkoop!

6 april 2020

Vanaf nú is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere appartementen. 

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een verkoop bijeenkomst te organiseren. De makelaars staan uiteraard wel klaar om je vragen te beantwoorden.

De plattegronden, de prijzen, de brochure en het inschrijfformulier staan allemaal op de website. Ook zijn er diverse verkoopstukken via de website te downloaden. De verkoopbrochures worden op dit moment geproduceerd en zijn vanaf 8 april beschikbaar via de makelaars.
De makelaarskantoren zijn geopend voor het ophalen van de brochure. Om drukte op de kantoren te voorkomen, verzoeken we je vooraf even contact op te nemen met één van de makelaars indien je graag een brochure wilt ontvangen.

Inschrijven voor de appartementen kan tot en met maandag 27 april, 23.59 uur. 
Inschrijven voor een appartement doe je zo:
Klik hier om een persoonlijk account aan te maken of kies voor "inloggen" op de menubalk van de website. Na het inloggen kies je binnen het menu van je accountomgeving voor 'digitaal inschrijfformulier'. Vul vervolgens het complete formulier in. 

Toewijzing van de appartementen
Op dinsdag 28 april worden de appartementen toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met hun eerste keuze. Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem. Voor de toewijzing maakt het dus niet uit hoe snel je inschrijft. Het is alleen belangrijk om dit voor de deadline van 27 april te doen. 
Indien je een appartement toegewezen hebt gekregen, dan neemt de makelaar op 29 of 30 april contact op. Heb je geen appartement toegewezen gekregen? Dan ontvang je hierover uiterlijk 4 mei bericht.

Vragen?
Zijn er vragen of lukt het inschrijven niet? 
Neem dan contact op met de makelaars. Zij staan klaar om antwoord te geven op al je vragen. 

Bekijk het woningaanbod