bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

65% verkocht & nieuwe indeling 20e verdieping

3 december 2020

Goed nieuws. Circa 65% van de appartementen van De Bankier is verkocht!

Na de start van de verkoop werd duidelijk dat bepaalde types erg gewild zijn. Daarom hebben we besloten om de indeling van de 20e verdieping te wijzigen naar 2 B-types en 2 D-types. Hieronder vertellen we er meer over. 

Type B3 & B4 
Type B3 en B4 zijn gepositioneerd aan de zijde van de Spoorlaan en hebben een heerlijk terras op het westen of het oosten. Deze appartementen hebben een ruime living met open keuken, 2 slaapkamers en zijn beide voorzien van een eigen parkeerplaats. Vanaf de 20e verdieping beschik je natuurlijk ook nog over een fantastisch uitzicht. 

Woonoppervlakte: 96 - 97 m2 
Prijs vanaf: € 382.000,- v.o.n. 

Type D3 & D4 
Deze riante appartementen beschikken over een prachtig groot balkon op het zuiden, een grote woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers. Ieder appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats. Door de ligging op de 20e verdieping heb je een adembenemend uitzicht over Tilburg en omgeving. 

Woonoppervlakte: 153 - 154 m2 
Prijs vanaf: € 682.000,- v.o.n. 

Bekijk via onderstaande link de appartementen op de 20e verdieping. Je kunt je interesse via de website doorgeven via de knop "voorkeur doorgeven. Deze knop is te vinden bij het betreffende woningtype.

Bekijk de woningen op de 20e verdieping