bus auto fiets
Menu

Even voorstellen: Van de Water Makelaars

“Tilburg heeft straks een echte New Yorkse Toren”

Wil jij wonen in De Bankier? Pieter, Claudia en Nikki van makelaarskantoor Van de Water Makelaars staan voor je klaar! Het team is vanaf het begin van het traject betrokken en dolenthousiast! Pieter: “Als echte vakidioot vind ik het erg gaaf dat in het centrum van Tilburg straks een echte New Yorkse toren staat.”

“Recent is er veel nieuwbouw ontwikkelt in Tilburg” gaat Claudia verder. “De komst van De Bankier zorgt ervoor dat er ook aanbod is in hoogwaardige en energiebewuste koopappartementen. En dat op een unieke plek, midden in de stad en vlak bij het station.”

“We zijn vanaf het begin bij het proces betrokken” gaat Pieter verder. “We kijken kritisch mee naar plattegronden en de uitstraling van het gebouw. Hierin hebben we bij De Bankier bijvoorbeeld echt goed gekeken naar de buitenruimtes. Wij staan dicht bij de consument dus weten wat hij belangrijk vindt?

” 

Claudia: “Het afwerkingsniveau, de entree en natuurlijk het adembenemende uitzicht; het is onze taak om voor de (potentiële) koper inzichtelijk te maken hoe indrukwekkend De Bankier er straks uit komt te zien. Het proces van ‘kopen vanaf een tekening’ duurt langer dan bij een bestaande woning. Door gebruik te maken van een uitgebreid stappenplan nemen we de kopers mee in het proces. We beantwoorden hun vragen en nemen hun onzekerheden weg, en dat is natuurlijk wat wij het allerliefste doen als makelaars!”

Van de Water Makelaars, gevestigd in een uniek kantoor op de Bredaseweg, is al 22 jaar makelaar in Tilburg. Met een specialisme in nieuwbouwwoningen is het full service kantoor een uitstekende match met de toekomstige luxe appartementen van De Bankier.

Vrijblijvende afspraak plannen?

Je kunt hiervoor terecht bij Van de Water Makelaars
via het telefoonummer 013 - 5952952

Update

100% verkocht

Alle appartementen zijn verkocht. Deze website gaat niet over de huurappartementen. Klik op onderstaande link om naar de website hurenindebankier.nl te gaan.

Klik hier