bus auto fiets
Menu

Even voorstellen: Hart van Brabant Makelaardij

“DE BANKIER GAAT VEEL TOEVOEGEN AAN DE TILBURGSE BINNENSTAD”

“Of ik de locatie goed ken?” vraagt makelaar Koen van Hart van Brabant Makelaardij. “Jazeker!” vertelt hij ons enthousiast. “Ons kantoor zit zo’n 500 meter verderop gevestigd van wat straks De Bankier moet worden. Tilburg heeft veel te bieden!”

Als geboren en getogen Tilburger weet makelaar Koen van Hart van Brabant Makelaardij als geen ander hoe het is om in de binnenstad van Tilburg te wonen. “Je kunt hier alles te voet doen. Het centrum is de afgelopen jaren veel levendiger geworden, het is hier echt heerlijk wonen!”

Samen met zijn collega’s staat Koen klaar voor geïnteresseerden in De Bankier. Koen: “Het mooie aan De Bankier vind ik de moderne uitstraling en het vele glas, waardoor veel licht in de appartementen ontstaat. Deze 76 meter hoge woontoren gaat veel toevoegen aan de binnenstad” vertelt hij. “Er is veel gebouwd rondom het centrum, maar het hoogwaardige en duurzame karakter midden in het centrum, dat maakt De Bankier echt uniek voor Tilburg.”

“Nieuwbouw is een groot onderdeel van ons werk” gaat Koen verder. Als nieuwbouwmakelaar doorloop je een geheel ander proces, waarbij wij gebruik maken van een speciale wegwijzer. Tekeningen moet je heel goed uitlezen voor de (potentiële) kopers, en het is ook een kunst om ze mee te nemen in alle details van iets wat er fysiek nog niet staat. Wat ik bijzonder leuk vind aan het verkopen van nieuwbouw is dat je een langer traject doorloopt met de kopers. Je bouwt dus ook een band met hen op, en dat tijdens toch wel één van de grootste aankopen van hun leven.”

Hart van Brabant Makelaardij, gevestigd in een prachtige kantoorvilla aan de Spoorlaan, is al sinds 1998 actief in Tilburg en heeft veel ervaring in de verkoop van nieuwbouwwoningen. Met het kopen van een woning in De Bankier, ben je bij deze makelaars gegarandeerd in goede handen.

Vrijblijvende afspraak plannen?

Je kunt hiervoor terecht bij Hart van Brabant Makelaardij
via het telefoonnummer 013 - 5835000

Update

100% verkocht

Alle appartementen zijn verkocht. Deze website gaat niet over de huurappartementen. Klik op onderstaande link om naar de website hurenindebankier.nl te gaan.

Klik hier