bus auto fiets
Menu

HUREN IN DE BANKIER

Naast koopappartementen beschikt De Bankier ook over vrije sector huurappartementen.

De huurappartementen zijn gelegen in de woontoren op de verdiepingen 2 tot en met 11. Ben jij op zoek naar een huurwoning met twee of drie kamers, met een woonoppervlakte vanaf 52 m² tot 96 m², op loopafstand van het station en De Heuvel? Dan ben je bij de Bankier aan het juiste adres! 

HOOG AFWERKINGSNIVEAU
Huren in de Bankier staat voor kwaliteit en dat zie je terug in het ontwerp van jouw appartement, de materialen en het hoge afwerkingsniveau. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe leuken en een comfortabele badkamer. Er zijn voor een deel van de woningen ook parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergrondse parkeergarage.

DE BANKIER IS DUURZAAM
Wanneer je huurt in De Bankier kies je voor duurzaam, gasloos wonen. De appartementen worden aangesloten op een WKO-installatie en zijn voorzien van een inductiekookplaat. De zonnepanelen op het dak zorgen voor duurzame energieopwekking waarmee de algemene ruimten van stroom worden voorzien.

SCHRIJF JE NU IN!
Wil jij ook huren in De Bankier? Schrijf je dan gemakkelijk online in voor de nieuwsbrief via de website www.hurenindebankier.nl.

De verhuur is nog niet van start gegaan. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de voortgang van de bouw, ontvang je meer informatie over het afwerkingsniveau van de appartementen en ben je er als eerste bij wanneer de verhuur start!

Via deze projectwebsite of nieuwsbrief zal verder geen nadere informatie over de huurappartementen worden verstrekt. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog 1 appartement te koop

Nog 1 appartement te koop

Ben je op zoek naar een groot appartement met een adembenemend uitzicht in hartje Tilburg? Bekijk het laatste appartement in De Bankier.

Klik hier