bus auto fiets
Menu

Huren

Novaform & CRA Vastgoed ontwikkelen de huurappartementen en de commerciële ruimten, die vervolgens door een belegger worden gekocht en verhuurd. Novaform & CRA verhuren deze appartementen en de commerciële ruimten dus niet zelf en zal nadere informatie hierover daarom niet op deze website verstrekken.

Op dit moment zijn de huurappartementen en commerciële ruimten nog niet aan een belegger verkocht. Het is daarom ook nog niet bekend wie deze gaat verhuren of waar je je kunt inschrijven.
Zodra hier meer duidelijkheid over is én Novaform & CRA krijgen hiervoor toestemming van de toekomstige eigenaar, zullen we je hierover informeren via het platform van De Bankier.
Schrijf je daarom bij interesse in via "Blijf op de hoogte". 

De verkoop van woningen start altijd diverse maanden voor de start van de bouw, verhuur start doorgaans pas enkele maanden voor oplevering. De berichtgeving over de verhuur kan daarom nog een behoorlijke tijd op zich laten wachten. 

Update

Belangstelling?

Belangstelling?

Schrijf je dan in voor één of meerdere appartementen. Inschrijven kan t/m 27 april. Je vindt het inschrijfformulier in je accountomgeving. Ga daarom eerst naar "inloggen" en maak een account aan. NB! De bouwnummers van verdieping 21 en 22 staan nog niet op het formulier. Deze worden 6 april toegevoegd. Excuses voor het ongemak.

Log hier in